بزودی دانشکده طب سنتی همدان افتتاح می شود

حبیب‌الله موسوی‌ بهار با اشاره به مزیت‌های راه‌اندازی دانشکده طب‌ سنتی همدان اظهار داشت: در راستای ایجاد دانشکده، جذب پزشکان عمومی و مجرب برای متخصص شدن آنها در رشته طب سنتی وجود دارد.

وی خاطرنشان کرد: طب سنتی در همدان با تخصصی شدن توسط پزشکان عمومی، پایه و اساس علمی به خود گرفته و می‌تواند تبدیل به رشته‌ای شود که دیگر از نوع سنتی و انتقال آن از نسلی به نسل دیگر خارج شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان، مسیر پیشرفت طب سنتی همدان را در گرو راه‌اندازی دانشکده آن و ارائه تحقیقات و مقاله‌های مختلف از سوی متخصصان این رشته دانست.

این مسئول افزود: تبادل افکار پزشکان مختلف در نوع بکارگیری از طب سنتی همدان می‌تواند مسئولیت‌پذیری آنها را در قبال برخی مشکلات احتمالی ایجاد شده در طی مسیر درمان افزایش دهد.

موسوی‌بهار ادامه داد: در آینده استفاده از تجربیات افرادی که امروزه از طب سنتی در همدان به شیوه‌های قدیم و انتقال به نسل‌ها بهره برده‌اند با ایجاد دانشکده طب سنتی امکان‌پذیر خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه اثرات به‌کارگیری طب سنتی در همدان قابل انکار نبوده، خاطرنشان کرد: با اعتقاد به شیوه‌های سنتی به عنوان علمی کم‌ضرر، گیاهی، ارزان‌قیمت و استفاده از آن در درمان، نباید تفکر معجزه‌آمیز بودن آن را در بیماران به همراه داشته باشد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان تأکید کرد: دو روش درمان سنتی و علمی دارای حد و مرزی هستند که نباید انتظارات بیش از حد معقول نسبت به آنها داشت.

وی، ساماندهی امور طب‌ سنتی همدان را از مهمترین اقدامات صورت گرفته در مسیر راه‌اندازی دانشکده طب‌ سنتی همدان دانست.

موسوی‌بهار گفت: امیدواریم در نیمه دوم سال ۹۴ دانشکده طب‌ سنتی همدان را در استان راه‌اندازی کنیم.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *